fbpx

WYLOGUJ SIĘ Z KONTA NA WSZYSTKICH URZĄDZENIACH

Ta funkcja umożliwia wylogowanie na wszystkich urządzeniach jednocześnie i zablokowanie dalszych transakcji Cloudics. Wylogowanie uniemożliwia innym korzystanie z konta użytkownika. Aby wznowić korzystanie z Cloudics, wystarczy ponownie się zalogować.

Dalsze instrukcje prześlemy w wiadomości e-mail!