Logi oma konto välja kõikidest seadmetest

See funktsioon võimaldab Teil kõigist seadmetest välja logida ning edaspidi ei saa Teie kontolt tehinguid teha. Sel moel ei saa keegi Teie Cloudicsi kontot kasutada, kuid kui olete seadme ümber paigutanud, saate sama kontot turvaliselt kasutada.
Teile saadetakse edasiste juhistega e-kiri!